Radio Emmeloord International

Het Gouwe Ouwe station Radio Emmeloord krijgt steeds meer luisteraars. Dat komt niet alleen door het strakke format van gouwe ouwe uit de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw. Dat komt ook doordat luisteraars het nostalgisch geluid via de middengolf steeds meer gaan waarderen. De programma's komen nu grotendeels (al dan niet live) uit maar liefst 25 thuis studio's.

Inmiddels is het presentatieteam versterkt met drie Engelse presentatoren. Die zijn in de zondag uitzending aanwezig. Het zijn Dave Royal (Live from Liverpool), Chris Shore (Live from Alicante) en Bob Bate (London). Zij hebben allen een ruime ervaring bij diverse radiostations. Ook heeft Bruce Howard zich bij dit drietal gevoegd.

Binnenkort gaat Radio Emmeloord ook diverse programma's van het nieuwe station United DJ's doorgeven. Hier werken presentatoren die hun sporen duidelijk hebben verdiend bij Radio Caroline, Radio Luxembourg en Radio One.

Initiatiefnemers van DJ’s United, Tony Prince en Mike Knight staan zeer positief over dit initiatief van Radio Emmeloord en hebben hun toestemming verleend.

Afgelopen tijd heeft Radio Emmeloord een lang politiek debat uitgezonden benevens een hele middag een politiek programma met uitspraken en verzoekjes van de diverse lijsttrekkers.

Op 19 mei is men de hele dag aanwezig bij de Visserijdagen op Urk. Er worden tevens afspraken gemaakt voor diverse live uitzendingen op locatie. Zowel in de Noordoostpolder als in de randgemeenten heeft men interesse omdat Radio Emmeloord daar uitstekend is te ontvangen.

Radio Emmeloord is te beluisteren via middengolf 1224 AM en internet:
www.radioemmeloord.nl . Plus diverse Apps.